English Deutsch Nederlands Francais Espanol Italiano Rusia Portugal Turky Greece Polisch Bulgary Hungary Roemenië
Local time: 

Advanced search
All Machines
Telehandler
(2)
Grader
(20)
Drill
(3)
Dozer
(11)
Compactor machine
(19)
Tracked excavator
(11)
Mobile excavator
(1)
Loader
(19)
Excavator-loader
(3)
Dumper
(4)
Screen
(3)
Attachments  accessories
(114)
Crane
(2)
Trucks
(26)
Trailers
(2)
Concrete Pump
(3)
Compressor
(4)
Various machines
(8)
Generators
(37)
Hammer
(14)

BOSS RENTAL VERHUUR VAN BOUWMACHINES EN GENERATOREN www.bossrental.nl


HOME

Welkom bij BOSS RENTAL, specialist op het gebied van het verhuren van materieel voor de bouw, industrie, grondverzet en stroomvoorziening. BOSS RENTAL is hét adres voor een zeer uitgebreid en optimaal machinepark, de juiste service en een unieke prijs/kwaliteit verhouding.

 

Boss Machinery én Boss Rental

Als partner van BOSS MACHINERY beschikken wij over een jarenlange ervaring in het wereldwijd in- en verkopen van bouwmachines. Binnen ons marktgebied ontstaat steeds vaker de vraag naar verhuurmogelijkheden van onze machines. Vanuit die knowhow richten we ons met de start van BOSS RENTAL op de verhuur van machines. Voortaan kunt u dus bij BOSS terecht voor inkoop, verkoop en verhuur van onze machines. Een mooie stap voorwaarts.

 

KWALITEIT

BOSS RENTAL beschikt over een uitgebreide voorraad van (jonge) machines. Zo beschikt u altijd over de gewenste – en altijd goed onderhouden – machine. En zoekt u iets speciaals? Binnen ons netwerk vinden wij altijd een oplossing. BOSS RENTAL beschikt over eigen monteurs die zorgen voor een perfect onderhouden machinepark. Bij eventuele reparaties of vervangingen beschikken we over een slagvaardige 24-uurs servicedienst. Kortom: wij halen echt alles uit de kast voor de continue inzet van onze machines.

 

Kennis én kwaliteit

Wij kennen de markt, weten wat er speelt en beschikken over een uniek, wereldwijd netwerk van professionele partijen. Deze kennis vindt u terug in onze bijzondere prijs/kwaliteit. Daarnaast denken wij graag met u mee, zoeken we naar oplossingen en staan we u altijd met raad en daad terzijde. En dat werkt ...

 

ASSORTIMENT

Als partner van BOSS MACHINERY beschikt BOSS RENTAL continu over de toevoer van jonge machines van gerenommeerde merken. Binnen ons brede assortiment verhuren wij machines voor alle voorkomende grondverzet werkzaamheden, zoals: mobiele graafmachines, rupsgraafmachines, wielladers, schrankladers en dumpers. Voor de bouw en industrie verhuren wij producten zoals: walsen, compressoren, generatoren, (mobiele) lichtmasten en verdeelkasten. Kijk voor ons volledige aanbod op www.bossrental.nl.

 

Heftrucks

Verreikers

Graafmachines

Wielladers

Dumpers

Walsen

Generatoren

Lichtmasten

Compressoren

Verhuur én verkoop

Wilt u uw machine verkopen? Als partner van BOSS MACHINERY beschikken wij over een wereldwijd verkoopnetwerk. Wij taxeren uw machine binnen 24 uur en bieden i een marktconforme prijs.

 

WERKWIJZE

BOSS RENTAL werkt snel, slagvaardig en pragmatisch. Via onze korte lijnen beantwoorden wij graag direct al uw vragen. Wij staan u graag persoonlijk te woord en komen graag zo snel mogelijk met een passend antwoord. U kunt bij ons al terecht bij een huurtermijn vanaf slechts één dag. Oftewel: alles is bespreekbaar. Ons doel is helder en duidelijk: nóg meer tevreden klanten.

 

Vragen én antwoorden

Wij weten veel en misschien nog wel meer. Via ons wereldwijde netwerk beschikken wij inmiddels over ruime ervaring en talloze contacten die ons (en u) altijd weer van dienst kunnen zijn. Kortom: heeft u vragen van welke aard dan ook? Stel ze ons, wij staan startklaar om op zoek te gaan naar passende antwoorden en goede oplossingen


 

  Eindhovensebaan 3 - 5505JA Veldhoven - The Netherlands - Tel: +31 402532245 - Fax: +31 402544625 - E-mail: info@bossmachinery.nl - Skype!